Reformes

Un cop desenvolupat el projecte d’interiorisme d’Oficines acordat amb el client i les seves necessitats particulars, realitzem la reforma parcial o total de les oficines.

Materials d’alta qualitat i garantia, terres, terres tècnics, sostres, envans, mampares, mobiliari d’oficina i  cadires, entre d’altres, amb els que duem a terme el projecte, realitzant la reforma amb industrials de tota confiança i professionalitat, seguint en tot moment un Planning d’obra i complint amb els terminis establerts.

A més a més, disposem d’un servei postvenda per complir amb les garanties de la instal·lació i per seguir en col·laboració per qualsevol ampliació d’obra o mobiliari que es pugui requerir en un futur.

Demana pressupost sense compromís.

Somos profesionales integrales

Paletería
Paletería

Enderrocs, retirada de runes, envans, banys, paviments ceràmics i enrajolats són algunes de les partides que podem dur a terme amb els nostres paletes de confiança.

Electricitat
Electricitat

En base al projecte realitzat, oferim la instal·lació elèctrica i de dades segons les necessitats dels llocs de treball, integrant-ho a l’espai i al mobiliari.

Envans de pladur
Envans de pladur

Per particions d’espais o trasdossats, la làmina de cartró-guix amb llana de roca interior ens permet separar ambients, proporcionant aïllament tèrmic i acústic. Amb un ràpid muntatge, el pladur ens ofereix una solució totalment llisa i contínua.

Aquest material també ens permet realitzar sostres continus.

Clima
Clima

Després de realitzar un estudi dels metres cúbics i els tancaments, es planteja la climatització adequada per cada espai, tenint en compte també el tipus de màquina que millor s’adapta a l’oficina en qüestió. Les canalitzacions i instal·lacions es mantindran ocultes als falsos sostres, trasdossats i mampares.

Designed by RS | Diseño