Calmell Group

Activitat: Tickeing, control d’accesos i identificació

Ubicació: Montcada i Reixac

Superfície: 500 m²

Llocs de treball: 31

Reforma integral de les oficines principals de l’empresa, ubicades a la planta 1ª de la nau de producció de Montcada i Reixac. Obra i mobiliari.

El plantejament general és el d’obrir l’espai, anteriorment tancat en despatxos en la seva totalitat, i fer arribar la llum natural a tota l’oficina. Creem les zones tancades a banda i banda, amb una petita part opaca de privacitat i molt de vidre. La zona operativa es delimita per mobles, lames de fusta i vegetació, i es sectoritza amb un codi de color per cada departament. La resta de tons són neutres per potenciar aquesta amplitud d’espai i es tria un color fusta pel terra per donar un toc de calidesa.
D’altra banda, trobem quatre sales de diferent format per mantenir varis tipus de reunió segons el nombre i caràcter de la mateixa. A l’office realitzem un canvi d’ambient en tots els seus elements i a l’entrada, emfatitzem l’accés donant protagonisme a l’escala amb un negre sobre blanc, coronat amb un sostre de fusta i un llum penjant que dona la benvinguda.

Altres projectes

Designed by RS | Diseño